Подарунковий набір традиційного китайського чаю - чудовий варіант порадувати: любителя чаю, азіатської культури, здорового способу життя чи самого себе! Чай є одним із найкорисніших способів розслабитися, особливо у сучасному світі, де стрес може вибити з колії. Заварити чашечку чаю, сісти на балконі, ганку, підвіконні або включити улюблений фільм, насолоджуючись приємним смаком і теплом, що розливається по всьому тілу - ідеально!
Набір складається з:
1. "Уі Жоу Гуй" - аромат кориці, смак дикого меду та зігріваючий ефект,170g
• знімає напругу в м'язах
• розганяє кров, що застоялася.
• підвищує тиск та тонізує.
• зміцнює серцево-судинну систему.
• покращує травлення.
2. "Так Хун Пао" - насичений, із солодким присмаком, смак. При заварюванні методом протоки смак і колір настою змінюються: його смак спочатку яскравий і злегка гострий, але не має гіркоту, потім стрімко переходить у солодкий присмак, що доповнюється нотками хлібної корки. Колір чайного настою від темно-золотистого до насичено-бурштинового, 170g
• виводить шлаки та токсини з організму
• заспокоює та підвищує настрій
• підвищує концентрацію та увагу
• зміцнює стінки судин
• покращує стан шкіри, зубів, волосся
3. "Елітний Те ло Хань": смак: м'який з тонкою імбирною нотою, і довгим квітковим присмаком, у фіналі якого можуть бути різноманітні переливи з натяками на сухе яблуко та мед, 170g
• Зупиняє запальні процеси
• Зігріває в холодну та сиру погоду
• Підвищує тиск та тонізує.
• Виводить шлаки та токсини з організму
• Знімає напругу
4. Насичений та пряний аромат "Сяо Хун Пао" (молодший брат "Да Хун Пао") - нагадує сухофрукти з нотами диму та легким відтінком осінніх квітів. М'який смак настою нагадує маслянисті горіхи та мед, післясмак з нотами шоколаду та карамелі, 180g
• Чудово зігріває у сиру та холодну погоду.
• Підвищує тиск та зміцнює судини.
• Покращує роботу мозку
• Підвищує концентрацію
• Знімає втому
• Покращує травлення
Примітка: докладнішу історію створення кожного чаю ви можете знайти в інтернеті, у чайній бібліотеці сервісу "Чайна Гавань"
Як заварювати чай?
• Використовуйте лише чисту воду (бутильовану та ін.)
• Нульова заварка: перше додавання окропу необхідно промити листя від пилу, після чого можна приступити до основної заварки.
• Основна заварка: заварювати 10 хвилин при температурі 90-95°, 5 г на 150-180 мл.
• З кожним наступним заварюванням, час заварювання необхідно збільшувати на 5 хвилин
• Кількість заварювань: 5-7 разів.
Характеристики:
• подарунковий набір із 4 банок чаю
• матеріал банки – метал
• упаковка – коробка